Sluit
Inloggen
Afdrukken
PDF

Rioleringen

Rioleringsproblemen, lekkages en vochtproblemen wilt u natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben, wij kunnen u daarbij helpen. 

Stelt u eens voor dat u een verstopt toilet heeft, of een verstopte keukenafvoer dat de wasbak maar niet leeg loopt nadat u de kraan heeft gebruikt of een dichtgeslibte badkamerafvoer. Een keer op keer terugkomende rioollucht waar geen deo tegenop kan.  U wilt daar dan natuurlijk zo snel mogelijk van af, in dat geval kunt u ten allen tijden contact opnemen met ons zodat wij uw probleem kunnen verhelpen.

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaringen in het oplossen van rioleringsproblemen, het herstellen van een hemelwater afvoer tot het opnieuw aanleggen van de gehele riolering, het ontstoppen van de riolering en alles daartussen. 

Denk ook aan het opsporen van verstoppingen in de riolering, dit kunnen wij middels een camera inspectie. De camera kan tot circa 30 meter de rioleringsbuis in. Op een beeldscherm kunnen we dan precies zien wat de oorzaak van de verstopping is.


 

camera_inspectie_2riolering_kapot