Sluit
Inloggen
Afdrukken
PDF

Riolering

De praktijk leert vaak dat een riolering verstopt of kapot gaat door ouderdom, denk bijvoorbeeld aan een verzakte riolering. Het slechts ontstoppen van de riolering of het repareren van delen van de riolering heeft vaak nieuwe rioolproblemen tot gevolg zoals u hieronder kunt lezen.

Waarom riolering geheel vernieuwen?

Vaak zijn doorstromingsverschillen tussen oude en nieuwe riolering in verband met inwendige aantasting van de oude riolering. Dan ligt deze niet goed op afschot, omdat oude riolering gedeeltelijk is verzakt.

Vaak raakt de riolering verstopt en dient deze doorgespoten te worden. Daarom is het soms beter de riolering geheel te vernieuwen.

Door gebruik te maken van een camera inspectie is het mogelijk om in het rioleringsstelsel te kijken hoe de riolering verloopt, wat de oorzaak kan zijn van een kapotte riolering of waardoor een verstopte riolering ontstaat.

In het menu vindt u diverse mogelijkheden indien u problemen heeft met uw riolering. Of neem telefonisch contact op als u riolerings problemen ondervindt, ons telefoonnummer is: 0515-532048. Samen komen we altijd tot een oplossing.