Sluit
Inloggen
Afdrukken
PDF

Gevelreiniging

Bastiaannet is gespecialiseerd in gevelreiniging en gevelrenovatie. Met name hogedrukreiniging of stoomcleaning is een beproefde methode in de gevelreiniging. De druk en de temperatuur worden exact afgestemd op de vervuiling afhankelijk van de soort gevel. Indien nodig kan er een reinigingsmiddel toegevoegd worden aan het water.
 
Wij kunnen uw gevel op meerdere manieren reinigen:
 
*Hoge druk reiniging
*Chemisch reinigen
*Sand washing / mineraal reinigen
*Stoomcleaning
 

Bij het verwijderen van verf (denk aan graffiti) of atmosferische vervuilingen van de gevel moet vaak een chemisch schoonmaak middel worden gebruikt.Wanneer hogedrukreiniging niet toereikend is, passen wij doorgaans vocht mineraal reiniging toe om uw gevel te reinigen. 

Dit doen wij met onze Torbo minerale reinigingsmachine.De vervuiling wordt zo van de gevel afgepoetst (sandwashen). Het reinigingsmiddel is doorgaans olivinezand of grit, afhankelijk van de vervuiling van de ondergrond en de gevelsteen.Het sandwashing principe is een prachtige techniek voor het reinigen van sterk vervuilde gevels. Vaak kan het bestaande voegwerk behouden blijven (mits dit in goede staat is). Uiteraard verliezen wij ook het milieu niet uit het oog bij onze activiteiten.

  reinigen_gestraalde_muur